ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 28210 - 36322 / 90980

Γνωρίστε μας…

Ξεκίνησα από μικρός… Την πρώτη μου κοπάνα από το σχολείο την έκανα στην 6η Δημοτικού για να… μάθω τη δουλειά.

Από την 1η Νοεμβρίου 1987 άφησα το σχολείο και ασχολήθηκα με αυτό που κατάλαβα πως πραγματικά αγαπούσα. Με αυτό που με μεγάλωσαν ο προπάππους, ο παππούς και ο πατέρας μου και τώρα το περνάω στο γιο μου.

Οικογένεια κρεοπωλών, μιας ακόμη και ο αδελφός του παππού μου έφυγε μετανάστης το 1912 στην Αμερική και ασχολήθηκε επαγγελματικά ως κρεοπώλης με μεγάλη επιτυχία.

Το 1993 έφυγα από το κρεοπωλείο του πατέρα μου και πήγα να δουλέψω αλλού. Σε ηλικία 23 ετών ήμουν παντρεμένος και είχα ήδη και τον γιο.

Το 2002 αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου κρεοπωλείο. Ξεκίνησα με το μαγαζάκι στην οδό Αναπαύσεως και με τη βοήθεια της συζύγου μου κατάφερα να φτιάξω και το δεύτερο κατάστημα στη λεωφόρο Σούδας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πιο σύγχρονο στα Χανιά αυτή τη στιγμή, έχοντας μάλιστα και ζεστή γωνία ψήνοντας διάφορα φαγητά. Το μοναδικό στα Χανιά που πληροί τις απαιτήσεις των υγειονομικών και κτηνιατρικών Αρχών.

Πρόσφατα ανακαινίσαμε και το μικρό μας, το πρώτο, τα πάντα αγαπημένο μαγαζί στην οδό Αναπαύσεως, κάνοντάς το όπως και το μεγάλο στη λεωφόρο Σούδας.

Στόχος μου πάντα να γινόμαστε καλύτεροι και πιο σωστοί σαν επαγγελματίες, να προχωράμε μπροστά και να εξελισσόμαστε σαν ομάδα, σαν οικογένεια στα κρεοπωλεία μας. Λατρεύω τη δουλειά μου…

Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου μας έφεραν βραβεία καλύτερης ποιότητας, αλλά βραβεία στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Το μεγαλύτερο όμως βραβείο είναι η διαχρονική εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εσείς…

Γι΄αυτό και μόνο σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗΣ

1403052_593649090683587_382209834_o

Το μικρό και ζεστό κατάστημά μας στην οδό Αναπάυσεως
απ’ όπου συνεχίστηκε το 2002 η πολύχρονη παράδοση της οικογένειας…